Ποιοι Είμαστε

80 χρόνια εμπειρίας

Η εταιρεία Ηδύοσμος πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση του Αντώνη και Γιάννη Παπαγιαννάκη με έδρα τα Περβολάκια Κισσάμου.Όλα άρχισαν από τον Παππού όταν μετά το τέλος του Β’ παγκόσμιου πολέμου εκμεταλλευόμενος την περιουσία του σε ελαιόδεντρα αγοράζει ένα ελαιουργείο στην γενέτειρα του, τα Περβολάκια Κισσάμου. Παράλληλα δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με την παραγωγή τσικουδιάς στο καζάνι όπου είχε στην ιδιοκτησία του.

Ο πατέρας

Η συνέχεια ήρθε απο τον Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη, πατέρα των ιδιοκτητών.

Απο μικρό παιδί ασχολείται με τα χωράφια, το ρακοκάζανο και το ελαιουργείο της οικογένειας του με την καθοδήγηση του πατέρα του. Την δεκαετία του ’90 αρχίζει να επενδύει και να επεκτείνει τον αριθμό των ελαιόδεντρων που βρίσκονταν στην κατοχή του και παράλληλα μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του και την αγάπη για την γη στους γιους του Αντώνη και Γιάννη.

Το σήμερα

Σήμερα τα ηνία έχουν παραλάβει τα παιδιά του Εμμανουήλ Παπαγιαννάκη,  Αντώνης και Γιάννης. Στις αρχές του 2000 όταν και αναλαμβάνουν υπεύθυνα την περιουσία της οικογένειας, ανακαινίζουν το ελαιουργείο που παρέλαβαν από τον πατέρα τους, εξοπλίζοντας το με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Παράλληλα όχι μόνο διατηρούν και εκσυγχρονίζουν το ρακοκάζανό αλλά επενδύουν και στην μελισσοκομεία αγοράζοντας τα πρώτα μελίσσια τους. Με σεβασμό στις γνώσεις που τους μεταλαμπάδευσε με αγάπη ο πατέρας τους από μικρά παιδιά, και με όπλο την σύγχρονη τεχνολογία εξελίσσουν καθημερινά την ποιότητα των καλλιεργειών και των προϊόντων τους.

Το όραμα

Μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε την γη μας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να την καλλιεργούμε με σεβασμό.

Προσπαθούμε να εξελίσσουμε την διαδικασία παραγωγής για ένα και μόνο λόγο, θέλουμε ο καταναλωτής να απολαμβάνει αυθεντικά, γευστικά και άριστα ποιοτικά προϊόντα της Κρητικής γης.

Η καλύτερη ανταμοιβή είναι όταν οι πελάτες μας, μας λένε τα καλύτερα για τα προϊόντα μας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι εγκαταστάσεις που διαθέτουμε είναι στημένες γύρω από το όραμα μας για εξέλιξη και εκσυχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.

Ελαιουργείο: Διαθέτουμε ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο ελαιουργείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ψυχρής έκθλιψης με τριφασικό ντεκάτερ όπου η μάλαξη γίνεται στους 29°C.

Μελισσοκομία: Διαθέτουμε ανοιχτές εκτάσεις σε όλη την Κρήτη, ώστε να μεταφέρουμε τα μελίσσια μας ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες για να επιτύχουμε την αποτελεσματικότερη συλλογή βοτάνων-γεύσεων από τις μέλισσες μας. Επίσης στις εγκαταστάσεις μας έχουμε στήσει μία σύγχρονη γραμμή τυποποίησης αλλά και αποθήκευσης, ειδικά μελετημένη ώστε να μην αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά.

Ρακοκάζανο: Διατηρούμε το ρακοκάζανο, εξοπλισμένο με ένα από τα καλύτερα καζάνια της αγοράς αλλά και με κάθε είδους μηχανική υποστήριξη ώστε να διευκολύνει την διαδικασία παραγωγής και κάθε φορά να επιτυγχάνεται και η βέλτιστη ποιότητα στο τελικό προϊόν